Over Inge

 

OVER INGE

 

Mijn naam is Inge Troost. Ik ben in 2018 afgestudeerd als voetreflex therapeut bij Total Health.

Mijn fascinatie voor voeten is al vroeg begonnen. Vroeger aan het strand viel het me altijd op dat iedereen andere voeten heeft en dat de stand van tenen verschillen per persoon.  Deze fascinatie ging door tijdens mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Ik wilde graag meer betekenen voor mensen, dat mensen zich ontspannen konden en zich beter in hun vel voelde zitten. De reguliere zorg is daarin nog erg begrensd en zeer gefocust op symptoombestrijding. Wat nu als ik ervoor kon zorgen dat het gevoel van welzijn (het lekker in je vel zitten) kan verbeteren met een voetreflex massage?  Zo kwam ik uit op de opleiding voetreflex therapeut bij Total Health. Deze 3 jarige opleiding heb ik met goed resultaat afgerond.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat mijn cliënt centraal staat, zowel lichamelijk als geestelijk. Tijdens mijn behandeling zal ik daarom jouw klachten benaderen vanuit de westerse als de Chinese geneeswijze zodat alle facetten van het lichaam aan bod komen.

Ik heb me tijdens de opleiding verdiept in diabetes type 2, hormonale klachten bij de vrouw en rouw en verwerking. Ik blijf voortdurend mijn kennis uitbreiden. Momenteel heb ik me specifiek verdiept in zwangerschapsreflexologie, verbroken verbindingen en fertiliteit. Ook ben ik me aan het bijscholen in orthomoleculaire therapie dat zich richt op het behouden en realiseren van optimale gezondheid door voeding en supplementen.

In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat de cliënt tot rust komt en een ontspannen gevoel ervaart, zich gehoord voelt door de persoonlijke aandacht die ik geef.

Het is fijn om met mijn handen aan jouw voeten bij te dragen aan herstel en een betere gezondheid.

 

Tot snel in mijn praktijk, Inge