Referenties


REFERENTIES

 

Onlangs bij Voetreflex Eindhoven geweest? Deel hieronder je ervaring. Wij horen graag of je tevreden bent met je behandeling en we hopen natuurlijk dat je weer terugkeert.

5 Replies to “Referenties”

  • Zojuist een heerlijke voetreflex behandeling gehad gericht op rouwverwerking. Wat een rust in de behandeling. Een echte aanrader, oprechte interesse en een warm mens. Doe daar nog een mooie praktijk bij en we hebben het totaal plaatje. Nogmaals hartelijk bedankt en tot over 2 weken.

  • Ben bij Inge terecht gekomen via een vriendin die daar ook behandeld werd. Door haar positieve ervaring meteen een afspraak gemaakt omdat ik met allerlei lichamelijke klachten rondliep die bijna allemaal chronisch zijn. Nu na 3 maanden voetreflex heel tevreden met het resultaat. Inge is zeer deskundig en verdiept zich echt in jou klachten en hoe ze je hiermee kan gaan behandelen. Blijf er voorlopig zeer zeker komen.

  • Na flink ziek te zijn geweest en moeite hebben met het herstellen en alle klachten die ik kreeg van de medicaties. Ben ik via google terecht gekomen op de pagina van Inge. Bij binnenkomst werd ik direct warm ontvangen. Ze stelde mij op mijn gemak en nam echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. De massages brachten elke sessie weer iets te weeg en ruimde vooral veel op. Voor mij waren de sessies iets om naar uit te kijken een echt moment voor mij zelf waarin ik steeds weer wat dichter bij mezelf kwam te staan en verder kon herstellen. Inge is een vriendelijke en warm mens die met liefde haar werk beoefend. In de toekomst ga ik zeker nog een keer gebruik maken van haar diensten om mezelf een cadeautje te geven.

  • Ik had een last minute boeking gedaan en gelukkig lukte het , het is makkelijk te vinden (ook eventueel met openbaar vervoer) Ze is super vriendelijk en ze weet waar ze mee bezig is, kortom een aanrader ! Dit was me eerste behandeling en het is gemiddeld +-1 uur reizen voor me.. maar het is het zeker waard ! Ik kom vaker terug , bedankt nog.

  • De behandeling was heerlijk. Inge is zeer deskundig, al na de eerste behandeling voelde ik me een stuk energieker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *